Sonetrening Januar og Februar 2017

Sonetreninger AKA Arena Jenter 02/03/04

Det blir treninger på følgende datoer i januar og februar 2017:
• Onsdag 11 januar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 18 januar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 25 januar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 1 februar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 8 februar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 15 februar - Trening 18:30 – 20:00
• Onsdag 22 februar - Trening 18:30 – 20:00
Det kan komme endringer pga Sonekamper som kommer inn. Eventuell beskjed om dette vil komme nærmere. Treninger fra 1 mars og frem til seriestart vil komme på et senere tidspunkt.

Per Arne og trenerne
per.arne.aspholt@bos.no 97192720

Soneturnering lørdag 17.desember 2016

Lørdag 17.12.2016 arrangerer NFF Buskerud soneturnering i Mjøndalshallen for jenter født 2003 og 2004

Les mer

RINGERIKE vinner av soneturnering J2004 

 

Det er 14 ivrige og spente jenter som møter til den første soneturneringen for 2004 årgangen i Buskerud på Eiker Kvikk’s bane i Hokksund.
Vi skal møte lag fra tre andre soner i Buskerud: Eiker/Kongsberg, 4G2 (Konnerud/Drammen) og Lier.
 
Første kamp, Ringerike - 4G2.
Vi bruker god tid på forhånd for å forklare vår plan for kampen som er raske pasninger til hverandre på bakken, mye bevegelse uten ball og aggressivitet i den defensive jobbingen. Helt fra første minutt tar jentene kommandoen i kampen og skaper flere sjanser gjennom mye flott spill. I forsvar har jentene full kontroll på motstanderen fra start til slutt, og vi vinner 3-0 etter scoringer av Inga, Nika og Guro.
 
Ettersom Hallingdal ikke kunne komme fikk vi ingen pause, men gikk rett på neste kamp mot Eiker/Kongsberg.
Vi fortsetter på samme måte som i første kamp med høy intensitet og aggressivt spill. Dette fører til et klart overtak i banespill, og gjennom mange fine kombinasjoner skaper vi mange gode sjanser. Vi får uttelling på fire av dem og vinner 4-0. Motstanderen klar heller ikke i denne kampen å skape mange sjanser mot oss pga at jentene jobber så godt sammen. Målscorere: Nika, Guro, Cathrine og Malin.
 
Etter to klare seire er vi klare for finale!!
Før finalen skal vi spille mot Lier – som sannsynligvis også blir vår motstander i finalen. Vi velger derfor å prøve ut litt forskjellige ting hvor noen spillere får prøve seg på litt uvante plasser. Da vi ikke har samme agressivitet som i de to foregående kamper blir vi straffet veldig raskt, og Lier scorer to enkle mål i starten av kampen. Etterhvert jevner spillet seg mer ut og vi reduserer fortjent til 1-2. Vi har flere sjanser til å utligne, men i stedet klarer Lier å score ett til slik at stillingen er 1-3. Mot slutten tar vi over litt igjen og scorer ett mål til, men kampen ender med et knepent 2-3 tap. Målscorere: Inga og Guro.
 
Etter kampen samler vi oss i garderoben for å slappe av og forberede oss til finalen mot Lier. Stemningen blant jentene er veldig god selv om vi tapte mot dem i forrige kamp. Det ble bl.a. laget flere mannequin challenge videoer som vi gleder oss til å se .
Jentene får beskjed om å finne tilbake til aggressiviteten fra de to første kampene og at de må stole på egne ferdigheter så vi kan spille «vårt» spill. I tillegg vil det være ekstra deilig å kunne revansjere det knepne tapet fra forrige kamp mot dem. Snakk om respons!! Jentene følger planen vi har blitt enige om til punkt og prikke, og denne gang klarer ikke Lier å skape mange sjanser mot oss. Alle jentene har en skikkelig stå-på-vilje som viser at de ikke vil tape denne kampen. Kampen er jevnspilt med høy intensitet fra begge lag, men ca halvveis klarer vi å holde trykket oppe inne i Lier’s målområde og vi scorer på et flott skuddd av Malin. Vi fortsetter med å presse Lier slik at de ikke får til sitt spill, og ikke lenge etterpå legger Inga på til 2-0 med et fint skudd fra 14-15 meter som går inn oppunder tverrliggeren. Lier presser oss litt mer på slutten, men etter kjempeinnsats av forsvaret og keeper Pernille slipper vi ikke inn noen mål slik at vi vinner finalen 2-0. Målscorere: Inga og Malin
 
Vi trenere er mektig imponert av hvor raskt jentene tar til seg det vi prøver å lære dem, og vi må innrømme at det samspillet og laginnsatsen de viser i kampene i dag er mye mer enn vi kunne håpe på etter såpass få treninger sammen. Dette viser at jentene er store talenter som kan nå veldig langt med fotballen. Ikke minst er det moro for jentefotballen på Ringerike å vise for oss selv og andre at vi faktisk er i stand til å hamle opp med de andre sonene i Buskerud.
 
Monica og jeg er veldig stolte av alle jentene og prestasjonene de klarte å skape sammen som lag i dag. I tillegg er det viktig for oss å se at jentene har det kjempemoro sammen og at vi allerede har skapt et trygt og godt miljø i gruppa. Vi gleder oss til flere morsomme treninger og kamper med jentene framover.
 
Mvh.
Monica og Terje

Soneturnering 4.desember 2016

Hei

Eiker/Kongsberg ønsker å invitere de andre sonelagene J2004 til «treningsturnering» søndag 4. desember 2016.

En forutsetning er selvfølgelig at værforholdene tilsier at det kan spilles fotball. Snøen skal ikke være noe problem, men vi spiller ikke utendørs fotballkamper dersom temperaturen er minus 10 eller lavere. Invitasjonen har derfor dette som et underliggende forbehold.

Sone Ringerike vil ta ut en spillertropp med 12 utespillere og 2 keepere til denne turneringen. Informasjon om uttak av spillertropp og litt praktisk informasjon kommer senest mandag 21 november.

 

Mvh

Per Arne og trenerne

 

  

Sonetreninger flyttes nå fra Haugsbygd Kunstgress til Aka Arena

Hei

Haugsbygd kunstgress er nå stengt. Sonetreningene flyttes til AKA Arena fra uke 45. Samme tid 18:30 – 20:00
AKA Arena er opptatt 2 onsdager før jul så det blir sonetreninger på følgende onsdager før Jul:

•         Onsdag 9 november: Trening 18:30 – 20:00
•         Onsdag 16 november: Trening 18:30 – 20:00
•         Onsdag 23 november: Ikke trening – Banen opptatt
•         Onsdag 30 november: Ikke trening – Banen opptatt
•         Onsdag 7 desember: Trening – Siste trening før Jul 18:30 – 20:00

Det vil i desember komme informasjon om oppstart av Sonetreninger fra Januar 2017 –

 

Per Arne og trenerne

Copyright © 2010 HIF

Publiseringsverktøy levert av Idium AS